Bil voltade av vägen ner på cykelbana

En personbil har under tisdagsmorgonen kört av vägen och landat upp och ned på cykelbanan vid en tunnel i Halmstad. Föraren misstänks för rattfylleri.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom vid 06.20 på tisdagsmorgonen. Bilen hade då kört av Wrangelsgatan i Halmstad, kört en lång sträcka på gräset och därefter voltat och lagt sig på taket på en cykelbana.

– Det är en kvinna som har voltat med sin bil och hon är förd till sjukhus. Hon var talbar och vid medvetande, men i övrigt vet jag inget om skadeläget, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.

En person ska ha suttit kvar i bilen när räddningstjänsten kom till platsen. Föraren, en kvinna i 65-årsåldern, misstänks för rattfylleri.

– Vi får utreda olyckan och se om hon har kört för fort eller om hon har varit påverkad av något, säger Peter Adlersson.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS