Bil körde in i trädgård i Varberg – en person gripen

Vid niotiden på måndagen körde en personbil in i en trädgård i Varberg. En person är gripen misstänkt för att ha stulit bilen i fråga.

ANNONS
|

En man i 30-årsåldern ska enligt uppgifter från platsen ha kört in i en trädgård vid Galtabäck i Varberg under måndagsmorgonen.

När polisen anlände var föraren försvunnen, men påträffades av hundpatrull strax efter händelsen. Mannen är nu gripen misstänkt för drograttfylleri och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

– Bilen var stulen och är beslagtagen, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

I bilen upptäcktes även gods som enligt polisen eventuellt kan kopplas till ett flertal inbrott i området.

– Man har hittat flera föremål som kan härledas till ett antal brott som skett i närområdet under den senaste tiden, så det finns även en eventuell misstanke om inbrott mot personen, säger Peter Adlersson.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS