Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Berusad förare sladdade in i trädgård – misstänkt rattfylleri

Föraren med tre passagerare i bilen tappade kontroll över bilen, sladdade in i en trädgård och stannade mot ett garage i Vargön. Han blåste senare positivt på ett alkoholtest, och misstänkts nu för grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik.

ANNONS
|

Singelolyckan inträffade vid 21.30 på lördagskvällen efter att föraren tappat kontroll över bilen, kört av vägen och in i en trädgård, för att senare stanna mot ett garage i Vargön, Vänersborgs kommun.

Samtliga fyra personer i bilen kunde själva ta sig ur bilen och när ambulans, räddningstjänst och polis anlänt till platsen hade flera av dem också lämnat platsen.

Polisen fick senare kontakt med den man som sa sig ha kört bilen. Efter en positivt alkoholtest medtogs han till polisstation för vidare provtagning.

Mannen är nu misstänkt för grovt rattfylleri samt vårdslöshet i trafik.

Övriga personer i bilen har inte återfunnits av polis. Om någon ådragit sig fysiska skador är därför okänt.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS