När Halmstadstudenten Andreas Carlson efterlyste en dejt att ta med på Håkan Hellström-konserten nästa år blev han överöst med kommentarer och förslag.
När Halmstadstudenten Andreas Carlson efterlyste en dejt att ta med på Håkan Hellström-konserten nästa år blev han överöst med kommentarer och förslag.

Andreas ”annons” blev en viral succé

ANNONS
|

24-årige Halmstadstudenten Andreas Carlson satt i helgen tillsammans med några vänner och jagade biljetter till Håkan Hellström-konserten nästa sommar. Jakten blev lyckad och på lördagen satt Andreas med två biljetter. Den ursprungliga planen var att ta med sig flickvännen på konserten, men förhållandet tog slut för drygt en vecka sedan och vem som skulle få följa med i stället var inte självklart, skriver Hallandsposten.

- Jag har sett att folk lägger ut biljetter till ockerpriser så jag bestämde att jag skulle göra något roligt i stället, berättar Andreas, som knåpade ihop en ”kontaktannons” på Facebook.

ANNONS

I inlägget skriver Andreas att han blev dumpad för en vecka sedan och att han därför säljer sin andra biljett för halva priset till en skön människa som kan tänka sig att ta ett glas öl eller vin tillsammans med honom.

Och responsen lät inte vänta på sig. Efter två timmar hade Andreas fått över 5000 likes och drygt 300 kommentarer. Då skrev Aftonbladet om inlägget och efter det har responsen fortsatt att öka.

- Jag blev helt till mig. En chock! Jag kan inte förstå att det blev en så stor grej, säger Andreas Carlson och fortsätter:

- Jag har inte hunnit kolla i dag (måndag) men i går hade jag fått 13000 likes och 700 kommentarer. Jag har också fått många privatmeddelanden.

Vad skriver folk där?

- Det är många som skriver att de ställer upp, eller som tycker att jag är en rolig prick. Det är alla möjliga olika typer av reaktioner, säger Andreas.

ANNONS

Att välja ut en person av alla som har visat intresse är inte det enklaste.

- Det är det som är dilemmat nu. Det är så många underbara människor som har skrivit till mig, säger Andreas som också flaggar för en alternativ lösning.

- Jag bollar med tanken på att ta med mig min mamma i stället. Men nu har jag ju gått ut med det här så vi får se.

Något beslut behöver Andreas Carlson inte ta nu – de slutsålda Håkan Hellström-konserterna på Ullevi är först 4 och 5 juni nästa år. Gott om betänketid alltså.

Eller många dagar av beslutsångest...?

ANNONS