Anabola i kiosken

ANNONS
|

33-åringen, som nu åtalas för grovt dopningsbrott, har under minst ett års tid bedrivit yrkesmässig handel med dopningspreparat. När han greps och anhölls för en och en halv månad sedan hade han dopningsmedel för hundratusentals kronor, dels i kiosken, dels hemma i sin bostad.

Kioskägaren, som nu sitter häktad, har erkänt att han regelbundet levererat dopningsmedel till ett 40-tal kroppsbyggare i Halland och Skåne och att han tjänat omkring 40 000 kronor i månaden på affärerna. Då polisen slog till hittade man i mannens kiosk 179 000 kronor i kontanter från hans illegala affärer.

33-åringen, som själv är kroppsbyggare och tävlar i bodybuilding, visar stolt upp sin muskulösa kropp på sin egen hemsida. I polisförhören har han uppgivit att han också sålt sina dopningspiller på och utanför ett av Halmstads mest populära gym. Mannen hävdar dock att han lurats av två okända män i Skåne att själv börja använda dopningsmedel och sedan också tvingats börja sälja av de preparat som männen regelbundet levererat till honom. Det skall också ha varit de som tvingade honom att upprätta hans hemsida på internet.

ANNONS

- De kom åkande på sina motorcyklar med sina västar på och hotade döda mig och våldta min fru om jag inte gjorde som de sa, berättar 33-åringen. Han säger också att de båda männen en gång var nära att dränka honom på en skånsk badstrand då han sa att han ville dra sig ur dopningsaffärerna.

Vid den husrannsakan som polisen gjort i kiosken och i 33-åringens bostad påträffades närmare 70 000 tabletter och ampuller av olika dopningspreparat. Partiet var "på gatan" värt cirka 300 000 kronor.

Den 33-årige kioskägaren åtalas också för grov kvinnofridskränkning efter att under ett års tid ha misshandlat och hotat sin hustru till livet. Han har bland annat då hon var gravid utsatt henne för sparkar och slag mot huvudet och kroppen.

ANNONS