Allvarligt men stabilt för coronapatient i Göteborg

Fyra personer smittade med det nya coronaviruset vårdas inneliggande på Sahlgrenska universitetssjukhuset. För en av dem bedöms läget som allvarligt men stabilt.

ANNONS
|

Enligt Sahlgrenskas presstjänst vårdas fyra personer inneliggande för infektion av det nya coronaviruset. Läget för tre av patienterna betecknas som lindrigt. För den fjärde är läget allvarligt men stabilt.

LÄS MER:Västra Götalandsregionen: Ingen påvisad samhällsspridning

Under tisdagen bekräftades totalt 15 nya fall av coronaviruset i Västra Götaland. NU-sjukvården kunde bekräfta sina första fall när fyra personer testade positivt. Utöver dessa bekräftades sex nya fall på Sahlgrenska universitetssjukhuset, tre på Södra Älvsborgs sjukhus och två på Skaraborgs sjukhus.

– Alla nya fall är smittade utomlands. Nu fortsätter vi med det intensiva arbetet att identifiera, provta och omhänderta smittade, säger smittskyddsläkare Thomas Wahlberg på Smittskydd Västra Götaland, i ett pressmeddelande.

ANNONS

LÄS MER:Frida, 19, flydde coronakarantän: "Vi fick panik"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS