Allvarlig olycka på E6

En trafikolycka vid Ödsmålsbron stängde trafiken i södergående riktning på E 6 under söndagskvällen. En ambulanshelikopter larmades men återkallades innan den flög till olycksplatsen.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom kl 18.50. En personbil hade kört av vägen strax norr om Ödsmålsbron, i höjd med rastplatsen, och hamnat i diket.

– Vi har många enheter på väg till olycksplatsen: två ambulanser, helikopter och sex bilar från räddningstjänsten, säger Mien Ömar, teamledare på SOS Alarm.

Räddningstjänsten har larmat ut sammanlagt åtta bilar från stationerna i Ljungskile och Stenungsund.

– Det var lite oklara uppgifter inledningsvis, men när vi kom till platsen framkom att det var en personbil som kört in i en lastbil, säger Johan Eklund, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

En person fördes i ambulans till Kungälvs sjukhus. Ambulanshelikoptern blev avlarmad och flög inte till platsen.

ANNONS

Ett körfält öppnade klockan 19.39 för trafik förbi olycksplatsen.

Räddningstjänsten hade en halvtimme senare personal kvar på platsen, och inväntade bärgare.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS