Man död efter mc-olycka utanför Borås

En man i 50-årsåldern har dött efter en allvarlig motorcykelolycka utanför Borås. Mannen fick först vård på plats och fördes sen med ambulanshelikopter till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.
– Han konstaterades avliden på sjukhuset, säger polisens vakthavande befäl i region Väst, Sebastian Börjesson.

ANNONS
|

Larmet kom strax efter klockan fem på söndagseftermiddagen. Olyckan inträffade vid en korsning vid väg 1708/1706, och platsen stängdes av under arbetet.

Om motorcyklisten kört omkull eller kraschat in i någonting är oklart, men inget annat fordon ska ha varit involverat i kraschen.

Dog av skadorna

Polis beskrev först olyckan som allvarlig och vid 18-tiden på kvällen meddelade sos alarm att ambulanshelikoptern lyft från olycksplatsen.

– Det är en patient lastad i helikopter, säger Claudia Giaré vid SOS Alarm.

Senare under kvällen kom nyheten att mannen dött av sina skador. Sebastian Börjesson berättar att det inte föreligger någon brottsmisstanke.

– Han var även den enda på motorcykeln, fyller han i.

ANNONS

Mannens anhöriga är underrättade.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS