Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Alla inte nöjda med Skövdes hyllning

Skövde satsade drygt 100 000 kronor på en hyllningsfilm till sina anställda. Men alla är inte nöjda med kommunens sätt att hedra dem.

Det är P4 Skaraborg som skriver att Skövde kommun spenderat drygt 100 000 kronor på att hylla de anställda. Åsikterna om hyllningsfilmen är skilda. Det visar sig framför allt på sociala medier.

På kommunens Facebook-sida varvas beröm med kritiska röster. Så här skrev en av kommunens anställda, uppger P4 Skaraborg:

"Att ta hand om sin personal innebär inte att göra film och på bjuda på aktiviteter".

I stället föreslås att höjda löner och mer personal skulle vara ett bättre sätt att visa sin uppskattning till de som arbetar inom kommunen. En annan kritisk röst:

"Bara för att man gör en reklamfilm så innebär det inte att de agerar för att göra det bästa för personalen. Munnen säger en sak och man gör en annan".

Bland de positiva reaktionerna: "Detta tycker jag faktiskt var en bra film. Har ju gnällt på tidigare produktioner av kommunen så då känns det viktigt att säga när det är bra", "Jättetrevlig film! Proffsig!".

Skövde kommun har noterat att alla inte är nöjda, en reaktion som till viss del var väntad.

- Att det är några få som är kritiska tycker jag är helt naturligt, säger Skövde kommuns kommunikationschef Christina Herthnek till radiokanalen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.