61-årig man försvunnen i Falköping

Polisen letar just nu efter en 61-årig man som inte hörts av sedan i tisdags. Mannen lämnade familjens bostad i centrala Falköping under tisdagseftermiddagen och har varit försvunnen sedan dess. Polisen utreder nu om en anhållen kvinna har något med försvinnandet att göra.

ANNONS
|

Den 61-årige mannen, hemmahörande i Falköping, försvann från sitt hem någon gång under tisdagseftermiddagen. Sedan dess har han varit försvunnen.

– Vi har inte kunnat identifiera något sökområde och ber därför allmänheten om tips, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Under onsdagseftermiddagen anhölls en 47-årig kvinna, misstänkt för försök till utpressning mot den 61-årige mannen. I nuläget är det dock oklart om det har något med försvinnandet att göra, men polisen utreder eventuella samband.

Eftersom det inte finns något sökområde är Missing People ännu inte inkopplade i fallet. Enligt Fuxborg är det därför viktigt att den som kan ha sett den 61-årige mannen hör av sig för att en skallgång ska kunna inledas.

ANNONS

Mannen ska ha varit klädd i blå jeans, svart fleecetröja och svart Fjällrävenkeps när han försvann. Upplysningar om honom kan lämnas till polisen på telefonnummer 11414.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS