33-åring bajsade i polisbil

ANNONS
|

En polis som var på väg till jobbet såg hur en kraftigt berusad man låg på parkeringen vid Skatteverket och polisen larmade sina kolleger. När patrullen sedan kom dit såg de hur den 33-årige mannen låg på rygg, med byxorna vid knävecket och benen över ett staket.

33-åringen försökte gå därifrån, men när patrullen stoppade honom blev han aggressiv, krängde med kroppen och hotade att döda poliserna. 33-åringen sprejades med OC-sprej och efter en kortare brottningsmatch lyckades poliserna få in honom i bilen, skriver Hallandsposten.se som var först med att publicera denna nyhetshändelse.

Väl i bilen fortsatte att 33-åringen hota och sparka innan han sade ”att han ska skita ner bilen vilket han också gör genom att bajsa ner sig”, som den ena polisen skriver i sitt avrapporterings-pm.

ANNONS

När bilen kom fram till arresten upptäckte poliserna att 33-åringen hade ett sår i huvudet, men förvånas över det eftersom de inte ha varit i kontakt med huvudet under gripandet.

33-åringen har förklarat att han befann sig vid Skatteverket för att han väntade på en bekant som hade blivit placerad i fyllecell. Han har inga minnen från händelsen mer än att han säger sig ha blivit sprejad med pepparsprej och slagen med en batong. 33-åringen gjorde därför en anmälan mot poliserna, men den lade snabbt ned. Han har också uppgett i förhör att han tycker att han redan har fått sitt straff eftersom han fick stryk.

Det tycker inte åklagarmyndigheten, som nu åtalar mannen för våldsamt motstånd.

ANNONS