200 flaskor handsprit stulna ur lastbil

En lastbilschaufför som stannat vid en rastplats längs E6 upptäckte tidigt på måndagsmorgonen att han hade fått kapellet uppskuret. När han kontrollerade lasten hade 200 flaskor handsprit stulits.

ANNONS
|

Det var strax före klockan åtta på måndagsmorgonen som en lastbilschaufför larmade polisen då kapellet på hans lastbil hade blivit uppskuret.

Han stod parkerar längs med E6, på en rastplats vid Ödsmålsbron mellan Stenungsund och Ljungskile, och skulle kontrollera lastbilen på morgonen när han gjorde upptäckten.

200 flaskor handsprit

Det visade sig att 200 flaskor handsprit hade stulits. Det är oklart om något mer stals vid inbrottet.

– Vi vet inte när det har hänt. Polisen har varit på plats och pratat med chauffören och skrivit en polisanmälan om stöld, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region väst.

Ingen är gripen för stölden.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS