Chansen att vinna på skraplotto en gång är liten. Chansen att vinna en sexsiffrig summa tre gånger inom loppet av fyra år är desto mindre. Ändå lyckades en kvinna från Maryland, USA, med just detta. Bilden är en arkivbild.
Chansen att vinna på skraplotto en gång är liten. Chansen att vinna en sexsiffrig summa tre gånger inom loppet av fyra år är desto mindre. Ändå lyckades en kvinna från Maryland, USA, med just detta. Bilden är en arkivbild. Bild: Rogelio V. Solis

Vann sexsiffrigt på lotto – för tredje gången

En kvinna i delstaten Maryland i USA har precis vunnit på skraplotto, för tredje gången på fyra år, rapporterar CNN. Vinstsumman varje gång har varit sexsiffrig.
– Jag kunde inte tro att det var sant, igen!, säger hon i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

Chansen att vinna på skraplotto en gång är liten. Chansen att vinna en sexsiffrig summa tre gånger inom loppet av fyra år är desto mindre. Ändå lyckades en 61-årig kvinna från Maryland, USA, med just detta.

I augusti 2018 plockade kvinnan ut sin första vinst på 50 000 dollar, motsvarande cirka 450 000 kronor, som hon vunnit på en skraplott. I oktober samma år var turen framme igen. Kvinnan vann ytterligare 50 000 dollar på en skraplott från samma lottoförsäljare.

I år var turen på hennes sida, igen. Kvinnan berättar i ett pressmeddelande att hon köpt två skraplotter för fem dollar styck. Första lotten hon skrapade var en nitlott. När hon skrapat den andra lotten och insåg att hon vunnit 50 000 dollar för tredje gången blev hon chockad.

ANNONS

– Folk kan spela på lotto varje dag och aldrig vinna något. Det är fantastiskt att jag har vunnit tre gånger, säger hon och berättar att hon ska lägga vinstpengarna på renoveringar i sitt hem.

LÄS MER:Här är Göteborgs tio största spelvinster genom tiderna

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS