Tv-kanalen jämför Sverige med Nordkorea

Vad har Sverige gemensamt med den brutala och förtryckande regimen i Nordkorea? Enligt Christian Broadcasting Network, CBN, så är det tydligen en hel del.

ANNONS
|

Vad har Sverige gemensamt med den brutala och förtryckande regimen i Nordkorea? Enligt Christian Broadcasting Network, CBN:s reporter Dale Hurd så är det tydligen en hel del. Det rapporterar Sajten rightwingwatch.org.

Dale Hurd hävdar att de svenskar som har en kritiks hållning gentemot Islam och invandring utsetts för ett förtyck likt det Nordkoreas regim utsätter sin befolkning för.

"Sverige kan jämföras med andra länder som har försökt skapa perfekta samhällen, som Nordkorea och Sovjetunionen", säger Hurd.

Han medger att man antagligen inte kommer bli skjuten som meningsmotståndare mot regimen blir i Nordkorea, men att de som inte håller med om den gängse bilden av hur samhället ska möta invandringen, kommer att få det väldigt svårt.

ANNONS

Dale Hurd som på plats i Malmö har intervjuat den öppet islam-kritiska journalisten Ingrid Carlqvist, för sitt reportage, beskriver också Sverige som ett land med "en Stalinist-liknande atmosfär".

Han förutspår också att Sverige på sikt kommer bli ett "u-land". Dales kollega och programledaren för CBN:s "700 Club" säger att han är chockad efter reportaget och konstaterar att man tydligen "kan dödas av politisk korrekthet".

ANNONS