Polis fick rycka ut på den tragiska händelsen. Arkivbild.
Polis fick rycka ut på den tragiska händelsen. Arkivbild. Bild: Tyler LaRiviere/AP/TT

Tragedin: Femåring sköts ihjäl av åttaåring

En femåring blev i fredags kväll ihjälskjuten av en åttaåring i Dallas, Texas. Polis misstänker att pojken sköts av misstag, rapporterar Fox 4 News.

ANNONS
|

De exakta omständigheterna kring händelsen i området Pleasant Grove i Dallas är oklara, men polisen tror att femåringen sköts av åttaåringen när de umgicks i samma bostad på fredagskvällen. De två pojkarnas relation till varandra är okänd.

Grannar vittnar om att de hörde förtvivlade skrik från den skjutne pojkens mamma, som befann sig i bostaden, direkt efteråt.

Pojken fördes till sjukhus där han dödförklarades.

LÄS MER:Gigantiskt slukhål har öppnat sig – människor evakueras

Hans mamma och den åttaårige kamraten förhördes senare av polis

En utredning om hur barnet kunde komma över vapnet har inletts. Någon brottsmisstänkt finns inte.

Boende i Pleasant Grove säger att ljudet av skottlossning tyvärr inte är ovanligt i området. En granne, Santana Hernandez, säger sig inte kunna föreställa sig den smärta pojkens mamma nu går igenom.

ANNONS

– Vi känner henne, hon är en trevlig kvinna, säger Santana Hernandez till Fox 4 News.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS