En stor brand rasar vid tågstationen Elephant and Castle i centrala London. Vad branden beror på är ännu oklart, men det finns inga misstankar om terrorbrott.
En stor brand rasar vid tågstationen Elephant and Castle i centrala London. Vad branden beror på är ännu oklart, men det finns inga misstankar om terrorbrott. Bild: Jonathan Brady

Stor brand i centrala London

En stor brand rasar nära tågstationen Elephant and Castle i centrala London. Flertalet räddningsenheter är på plats och räddningstjänsten arbetar för fullt för att evakuera boende och verksamheter i området.

ANNONS
|

Över 70 brandmän och tio brandbilar är på plats vid en stor brand på tågstationen Elephant and Castle i centrala London, uppger räddningstjänsten London Fire Brigade på Twitter, enligt DN.

LÄS MER:Kvinna skadad efter brand i lägenhet

LÄS MER:Rökutveckling från lägenhet i Kviberg

Enligt räddningstjänsten ska det brinna i tre butiker som ligger under tågrälsen, tillsammans med flertalet bilar som stod i närheten av platsen. Bilder från räddningstjänstens Twitterkonto syns en kraftig explosion, som uppges vara från ett tidigt skede av branden.

Vad branden beror på är ännu oklart och boende i området uppmanas hålla dörrar och fönster stängda. Räddningstjänsten arbetar för fullt för att evakuera boende och verksamheter i området. Enligt lokalpolis finns inga misstankar om terrormotiv och ännu uppges ingen vara skadad.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS