Skottlossning i Christiania

På söndagen fick Köpenhamnspolisen in en anmälan om en skottlossning i Christiania i Danmark, det rapporterar Ekstra bladet. Detta ledde till en stor insats från polisens sida.
– Jag kan bekräfta att vi har fått en anmälan om en skottlossning, säger Köpenhamnspolisen Espen Godiksen till tidningen.

ANNONS
|

Polisen har spärrat av delar av Christiania, Pusher Street och konsertlokalen Den Grå Hal, efter en skjutning i Köpenhamn. I närheten av avspärrningarna ligger Nemoland, där det var en konsert på söndagen. Gästerna i lokalen har ombetts följa instruktioner från polis som är på plats.

Tre skott avlossades

Vid kvart över sju på kvällen konstaterar polisen att tre skott avlossades på Pusher street.

"Avspärrningarna förväntas hävas inom en snar framtid. Inga personer har skadats. Vittnen uppmanas att kontakta polisen", skriver Köpenhamnspolisen på Twitter.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS