Anne Heche förklaras död efter en vecka med livsuppehållande vård. Hon blev 53 år.
Anne Heche förklaras död efter en vecka med livsuppehållande vård. Hon blev 53 år. Bild: Jordan Strauss

Skådespelerskan Anne Heche är död

Skådespelerskan Anne Heche har dött av sina skador efter bilolyckan i Los Angeles förra veckan, rapporterar brittiska medier. Heche blev 53 år gammal.

ANNONS
|

En vecka efter bilolyckan i Los Angeles avslutas den livsuppehållande vården av den amerikanska skådespelaren Anne Heche, det rapporterar the Daily Mail på fredagskvällen.

Tidigare har en representant från familjen meddelat att Anne Heche var hjärndöd och att hon hölls vid liv enbart för att läkare skulle ta beslut om hennes organ skulle kunna doneras, skriver the Daily Mail.

”Det har länge varit hennes val att donera sina organ och hon får livsuppehållande behandling för att avgöra om några organ är livsdugliga", säger en representant från familjen.

Kort efter att beskedet om Anne Heches död kom uttryckte komikern och talkshowvärden Ellen DeGeneres sin sorg på Twitter.

ANNONS

”Det här är en sorglig dag. Jag skickar all min kärlek till Annes barn, familj och vänner.”

Anne Heche och Ellen DeGeneres har tidigare haft en relation.

Heche ska i hög fart ha kört sin bil in i ett bostadshus i Los Angeles den 7 augusti. Både bilen och tvåvåningshuset fattade eld och nära 60 brandmän arbetade i över en timma för att släcka branden.

Anne Heche har medverkat i en rad tv-serier och filmer som "Sex dagar sju nätter", "Donnie Brasco" och "Wag the dog". Hon medverkade i tv-såpan "Another world" mellan 1987 och 1991 och belönades under den tiden med en Daytime Emmy-statyett.

Anne Heche blev 53 år.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS