Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Se hur den tvåårige pojken räddar sin tvillingbror

De tvååriga tvillingpojkarna lekte i sitt rum när en byrå välte och hamnade över en av dem. På en film som föräldrarna lagt upp på Youtube ser man hur den andra pojken försöker lösa situationen och tillslut lyckas få loss sin bror.

Just nu sprids en film på nätet som visar varför det är så viktigt att ha ständig koll på sina barn.
Filmen visar hur de tvååriga tvillingpojkarna leker med varandra inne på sitt rum. Då ska de ha börjat klättra på en byrå. Plötsligt välte möbeln och hamnade över de båda pojkarna.

Lyckas få loss sin bror

Den ena av dem kunde snabbt ta sig loss. På filmen, som också har publicerats av Independent, ser man hur pojken då ser ut att fundera på hur han ska få loss sin bror. Han försöker att lyfta - utan resultat. Men sedan bestämmer han sig för att putta undan byrån - och lyckas på så sätt få loss sin bror.
Det var pojkarnas föräldrar som laddade upp klippet på Youtube och det har visats över en halv miljon gånger. Samtidigt befann sig föräldrarna på nedervåningen ovetandes om vad som hände inne i barnrummet.

Här är filmen som visar hur tvååringen räddar sin tvillingbror.

Klarade sig utan skador

Först efter en stund ska pojkarnas mamma ha kommit upp i barnrummet och sett att byrån vält. När de tittade på filmen från övervakningskameran såg de vad som hänt. Pappan har berättat att de båda pojkarna klarade sig utan skador.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.