Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Sökes: Professionell kattgosare

Är du en kattälskare och drömmer om att få jobba omgiven av katter? Då kan tjänsten som en veterinärklinik i Dublin har utlyst vara perfekt för dig.

Vi som älskar djur har alla någon gång tänkt tanken - tänk att få vara omgiven av djur, klappa, gosa och dessutom få betalt för det. Nu har den chansen dykt upp för den som känner sig manad och villig att flytta till Dublin i Irland. Där söker nämligen en veterinärklinik efter en professionell kattgosare, skriver brittiska Metro.

Kliniken är belägen i Irlands huvudstad Dublin och är exklusiv för katter - inga andra fyrfotade vänner är välkomna. I sin annons skriver kliniken: "Kommer kattityd naturligt för dig? Räknar du kattungar innan du ska somna? Matar du hemlösa katter? Om ja - vad sägs om att arbeta på vår klinik?".

"Du måste kunna klappa katter under långa perioder"

Om man är sugen på tjänsten finns det dock ett olika antal kvalifikationer som man måste uppfylla. Dels måste man vara godkänd av Veterinary council of Ireland, men också vara uthållig.

Enligt veterinärkliniken Just Cats måste den ideala kandidaten kunna klappa och gosa med katter under långa perioder, ha en len röst för att lugna katterna och kunna förstå olika katters läten. 

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.