Passagerare död – stack ut huvudet och träffades av tåg

En man i 20-årsåldern dog igår efter att ha lutat sig ut genom ett tågfönster och träffats av ett förbipasserande tåg på sträckan mellan flygplatsen Gatwick och centrala London, rapporterar The Independent. Mannen dödförklarades på plats och polisen misstänker inte brott.

ANNONS
|

En man dog igår eftermiddagefter att ha stuckit ut huvudet genom ett tågfönster på Gatwick Express-linjen och träffats av ett förbipasserande tåg.Det rapporterades först på sociala medier att mannen blivit halshuggen i olyckan, men brittiska transportpolisen avfärdaruppgiften.

En talesperson från transportpolisen berättar för BBCatt olyckan inte utreds som ett brott, och att mannen antagligen lutat sig ut genom ett fönster och fått ett slag mot huvudet.

The Guardianrapporterar om uppgifter att mannen träffats i huvudet av ett förbipasserande tåg.

Dödförklarades på plats

Mannen behandlades fören allvarlig huvudskada, men dödförklarades på plats av läkare från ambulanshelikoptern som tillkallats.

ANNONS

The Independentrapporterar att mannen vari 20-årsåldern och att polisen fortfarande utreder mannens identitet för att kunna underrätta närstående.

Tåget färdades från flygplatsen Gatwick till Victoria-stationen i centrala London.

ANNONS