Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Säkerhetsvakter utanför mediebolaget CNN:s huvudkontor. Arkivbild.

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Ny misstänkt brevbomb skickad till CNN

Ytterligare ett misstänkt bombpaket med adress till det amerikanska mediebolaget CNN har stoppats vid ett postkontor i Atlanta, där företaget har sitt huvudkontor.

Paketet ser ut att vara identiskt med de tidigare brevbomber som skickats till demokrater och kritiker till USA:s president Donald Trump, enligt den federala polisen FBI. Polisens bombgrupp gick in och beslagtog försändelsen.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Två paket har tidigare skickats till CNN, och FBI har sagt att det inte rört sig om attrapper.

"All post undersöks utanför kontoret sedan i onsdags, så det här paketet skulle inte ha kommit fram till CNN, även om det inte hade fångats upp inledningsvis", skriver CNN:s ordförande Jeff Zucker i ett uttalande.

Det nya paketet upptäcktes efter att en misstänkt person, 56-årige Cesar Sayoc, gripits i Florida på fredagen. Han inställde sig hos rätten på måndagen och svarade endast kort på domarens frågor. Nästa framträdande är den 2 november.

Enligt källor till NBC New York hade Sayoc en lista med hundratals namn, alltifrån politiker och kändisar, som han betade av och skickade brevbomber till. Enligt källorna kommer FBI att besöka och underrätta dessa personer.