Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bilder: Twitter.

Nu kan du torka dig med Trump och Clinton

Följer du valet i USA och är missnöjd med presidentkandidaterna så kan du nu torka dig med deras ansikten. Det går nämligen att köpa toalettpapper prydda med bilder av Trump och Clinton. Men det är inte allt, utan en uppsjö av olika prylar har skapats, inspirerade av presidentkampanjerna.

Oavsett om du följer presidentvalet i USA eller inte så finns nu ytterligare en dimension av Donald Trump och Hillary Clinton. Du kan ta med dem hem, i toalettpappersform, skriver Huffington Post.

Det är inte ovanligt att affärsmän och entreprenörer satsar på olika idéer just under presidentkampanjer. Det finns en stor chans att lyckas när personer vill visa sitt stöd mot den ena och missnöje mot den andra kandidaten.

Flera personer har twittrat om de olika toalettpapprena där presidentkandidaternas ansikten pryder pappersbladen.

 

 

Inte bara toalettpapper

Om du fattar tycker för toalettpappret finns det mer prylar på samma tema att hämta. Olika dockor, actionfigurer, T-shirts och till och med kakor som ser ut som presidentkandidaterna hyllas på Twitter.

Något som märks om man kikar igenom de olika varorna är att det finns lite fler varianter av Trump än av Clinton, skriver Huffington Post, som menar att det kan bero på att hans kandidatskap inspirerar till fler produkter som driver med honom än vad Clintons kampanj gör.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.