Nu anklagas Trump för ofredanden - igen

Nu anklagas presidentkandidaten Donald Trump för att ha sexuellt ofredat en kvinna på en nattklubb i New York på 90-talet. - Hans hand gled upp för mitt lår och rörde vid mina trosor och mitt underliv, berättar Kristin Anderson för Washington Post.

ANNONS
|

Det är Washington Post som rapporterar om Kristin Anderson som nu anklagar presidentkandidaten Donald Trump för sexuella ofredanden. Enligt Kristin ska hon ha befunnit sig på en nattklubb på Manhattan i New York på 1990-talet och pratat med några vänner. Då ska Donald Trump ha placerat sin hand under hennes kjol och rört vid hennes trosor och underliv.

Kristin Anderson ska då ha knuffat bort handen och vänt sig mot personen som precis tagit på hennes underliv. Och det var då hon såg att det var Donald Trump.

- Han hade ett ganska utmärkande utseende - med det håret och ögonbrynen. Ingen annan ser ut på det sättet, säger hon till tidningen.

ANNONS

En i raden av kvinnor

Tidigare i veckan gick två kvinnor ut i tidningen New York Post och berättade om hur Donald Trump ska ha antastat dem.

En av kvinnorna vittnade om att Trump tafsade på henne ombord på ett flygplan för 30 år sedan.

- Han var som en bläckfisk. Hans händer var överallt, säger den tidigare affärskvinnan till tidningen.

Den andra kvinnan berättar om en händelse 2005 då hon jobbade i receptionen på ett företag i fastigheten Trump Tower i New York. Trump ska ha kysst henne direkt på munnen utanför en hiss.

- Det kändes inte som en olyckshändelse. Det kändes som en kränkning.

Efter anklagelserna harTrumps advokat Marc Kasowitz hotat att stämma New York Post. Men i ett brev till Kasowitz skriver tidningens advokat David McCraw att Trump själv har "skrutit" med att han utan medgivande tafsat på kvinnor, talat i sexuella termer om sin egen dotter, att tidningen hållit sig inom lagens ramar och att den välkomnar en rättegång för att få Trump "på rätt kurs" om han tror att de drabbade kvinnorna eller medierna inte har rätt att yttra sig.

Totalt är det nu åttakvinnor som gått ut och hävdat olika övergrepp av Trump.

ANNONS