Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/14

Melania anklagas för plagiat - igen

Senaste gången hon höll tal inför storpublik slutade det i anklagelser om plagiat. Melania Trump, fru till den kontroversielle presidentkandidaten Donald, äntrar nu än en gång scenen i valets slutspurt. Nu spekuleras det om fru Trump lånat citat igen.

Melania Trump, hustru till republikanernas presidentkandidat Donald Trump, har hållit sitt första tal till väljarna sedan republikanernas konvent.

Talet hölls i vågmästarstaten Pennsylvania, i ett område där Trumps opinionssiffror fallit sedan hans grovt sexistiska kommentarer om kvinnor blivit kända.

- Han skulle bli en fantastisk president, sade Melania Trump.

LÄS MER: Melanias resa: Från småstad i forna Jugoslavien till USA:s första dam

LÄS MER: Trumps fru på nakenbilder - rykten om att Donald själv har läckt dem

Hon sade att det skulle bli en "ära och ett privilegium" om hon blir USA:s första dam. Blir hon det kommer ett av hennes huvudfokus vara att förhindra att barn mobbas på nätet, ett annat att hjälpa fattiga kvinnor, sade hon.

Hon har synts i Donald Trumps kampanj sedan partikonventet i somras, men bara talat på mindre tillställningar. Talet hon höll på konventet blev mycket omtalat eftersom delar av det var kopierat från ett tidigare tal av USA:s nuvarande första dam, Michelle Obama.

LÄS MER: Trumps fru anklagas för plagiat

Och på sociala medier menar vissa att fru Trump lånat lite igen. Journalisten Yair Rosenberg googlade frasen menar att det denna gång var från Donald Trumps förra fru Marla Maples.

 

 

LÄS MER: Allt om USA-valet

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.