Masskrockar i Montreal

Det råder extremt kaosväder i Montreal, Kanada. Det syns i en video där bussar, bilar, lastbilar och polisbilar kraschar in i varandra.

ANNONS
|

Det är i en video som CBC har publicerat, som visar flera extrema trafikolyckor på grund av snön. Videon visar hur en buss kör in i flera framförvarande personbilar. Även en taxibil, plogbil och ytterligare bussar krockar eller kör av vägen på grund av snöovädret.

Det är i Montreal, Kanada, som olyckorna inträffat och enligt polisen har ingen person skadats.

"Den kunde inte sluta glida"

Colin Creado arbetar på ett marknadsförings- och analysföretag i centrala Montreal. Han blev vittne till flera av trafikolyckorna:

På väg till jobbet såg han hur en buss hade kraschat in i en bil vid en korsning. En annan dag, på väg till jobbet, hände det igen:

ANNONS

- Den här gången, var bussen fullav människor, och den kunde inte sluta glida. Denkraschade in i bilen, säger han till CBC.

Enligt honom själv verkadebusspassagerarnavara okej, trots kraschen.

"Det var ganska kraftfullt"

Väl på sitt arbetesåg han från sitt kontorsfönsteren polisbil som gled omväntner för backen och kraschade in ien av bussarna.

Därefter kom nästa incident: En snöskoter som kraschade in i en polisbil.

- Jag kunde se polisbil bokstavligt talathoppa i luften. Det var ganska kraftfullt, sägerhan.

"Ganska så brant"

Till CBC berättar han att han inte förväntar sig att vägarna kunde bli så extremt hala och med dagens snöprognos har han inte kunnat förstå hur det hela kan ha skett.

- Man tänker ju att de skulle ha saltat området eller åtminstone spärrade av det, eftersom denna vägen är ganska så brant, säger han.

CBC har försökt komma i kontakt med någon som kan uttala sig om bristen på vägsaltningen utan resultat.

ANNONS