En 72-årig man ska ha skjutit ihjäl en 46-årig man på en nudiststrand i Frankrike.
En 72-årig man ska ha skjutit ihjäl en 46-årig man på en nudiststrand i Frankrike. Bild: Lewis Joly

Man ihjälskjuten på nudiststrand

En 46-årig man har skjutits ihjäl på en nudiststrand i Frankrike efter att ha onanerat och skrikit förolämpningar åt de andra badgästerna.

ANNONS
|

Den 46-åriga mannen sköts ihjäl klockan 10.30 på lördagsförmiddagen vid La Mama-stranden i Grand Parc de Miribel-Jonage, som ligger i utkanten av franska Lyon.

Mannen ska ha skrikit förolämpningar till de andra strandbesökarna och börjat onanera medan han ”stirrade” på en kvinnlig badgäst, uppger den franska polisen till Sky News.

Det här ska ha upprört de andra besökarna – inte minst en man i 72-årsåldern som ska ha konfronterat mannen. De två männen ska ha börjat bråka, varpå den äldre mannen ska ha tagit fram ett jaktgevär och avlossat minst tre skott, varav ett träffade den 46-årige mannen i bröstet.

ANNONS

72-åringen uppges vara en jägare med vapenlicens, men det är oklart varför han tog med sig sitt vapen till stranden, rapporterar France3. Han ska inte ha haft tillstånd att bära vapen öppet.

Polisen har inlett en mordutredning i samband med händelsen.

LÄS MER:Sexåring och föräldrar sköts ihjäl under campingtur: "Slumpmässigt"

LÄS MER:Mördade vän – döms till 13 års fängelse

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS