Fotot är en genrebild och har inte koppling till bebisfyndet i Somerset. Bild: AP/TT
Fotot är en genrebild och har inte koppling till bebisfyndet i Somerset. Bild: AP/TT

Kvinna gripen - bebisdelar hittade nedgrävda i trädgård

En 29-årig kvinna har gripits sedan polisen efter tips hittat kvarlevor av ett spädbarn nedgrävt i en trädgård i Somerset, England. "Vi kan bekräfta att kvarlevorna har hittats på bakgården av fastigheten", säger en presstalesperson vid polisen till Daily Star.

ANNONS
|

Polisen i sydvästra England har gjort ett makabert fynd. Efter ett tips åkte man ut till ett hus i grevskapet Somerset, närmre bestämt staden Yeovil,och grävde upp bakgården där man fannkvarlevor av en bebis i flera delar.

"Tipsen handlade om att ett dödfött barn skulle kunna vara nedgrävt på den här platsen. Vi kan bekräfta att kvarlevorna har hittats på bakgården av fastigheten.Det har ingen koppling till den nuvarande ägaren", sägerpresstalespersonen vid polisen till Daily Star.

29-årig kvinna gripen

En 29-årig kvinna, som tros vara barnets mor, greps misstänkt för barnamord. Hon släpptes snart mot borgen men är fortfarande misstänkt.

"Vi vill tacka närsamhället för deras tålamod och stöttning förra veckan. Vi skulle samtidigt vilja be allmänheten att inte spekulera kring omständigheterna som rör den här incidenten. Vi jobbar fortsatt tätt med den berörda familjen och försöker hjälpa dem igenom den här tuffa tiden".

ANNONS

Polisen har inlett en teknisk förundersökning och kommer enligt Daily Star att vara kvar på platsen i ett antal dagar för att säkra spår.

ANNONS