Kvinna blev knivhuggen och levande begravd

En kvinna från Washington i USA blev kidnappad, knivhuggen och levande begravd av sin make.
Hon lyckades själv slå larm med hjälp av en smartklocka och till slut kunde polisen gripa mannen som nu är misstänkt för mordförsök, rapporterar The Guardian.

ANNONS
LocationUSA||

Det var på söndagen vid lunchtid som polisen larmades till en adress i Washington efter att ha fått in ett märkligt samtal från en kvinna. Enligt larmoperatören som tog emot samtalet ska kvinnan ha försökt skrika, men inte kunnat prata.

Larmoperatören berättade i förhör att det lät som om det var något pågående bråk i bakgrunden och att kvinnan kämpade för sitt liv. Men därefter ska det ha blivit knäpptyst.

Vid den tidpunkten ska maken ha hittat smartklockan som frun försökte larma polisen med. Han ska ha slagit sönder den med en hammare och släpat ut henne i skogen för att sedan knivhugga henne och begrava henne levande.

ANNONS

Polisen kunde lokalisera platsen

I förhör berättade frun att han grävde en stor grop och lade ner henne där, för att sedan täcka över med jord och avsluta med ett träd på toppen.

”Hon sa att hon hade svårt att andas och försökte hålla smutsen borta från ansiktet”, står det i domstolsdokument, enligt Daily Beast.

En stund senare kunde polisen lokalisera adressen, men väl på plats stod huset tomt och garagedörren öppen. Vid den tidpunkten befann sig paret ute i skogen.

Kvinnan överlevde

Efter att kvinnan legat begravd i några timmar lyckades hon gräva sig upp från gropen och ta sig till en främlings hus en bit bort och tillkalla polis.

”Min man försöker döda mig, hjälp mig”, ska hon ha skrikit till en av poliserna och visat tydliga tecken på traumatisering.

Hon hade fortfarande tejp runt halsen och vristerna. Och på kroppen kunde man se omfattande blåmärken på armar, ben och huvud, och hennes hår och kläder var täckta av jord.

Hon berättade att hon blev attackerad av sin man i samband med att de diskuterade skilsmässan, som hon ansökte om redan i somras.

På måndagskvällen greps mannen misstänkt för mordförsök.

LÄS MER:Kastade ner kvinna i gruvhål – döms till livstid

LÄS MER:Åtalet: Kidnappade och knivhögg man – försökte sedan ”sy ihop” honom

ANNONS