Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/16

Joe Jonas och Sophie Turner har sålt sitt lyxhus

LYXHUSET: Ett av amerikanska skvallerpressens favoritpar, Joe Jonas och Sophie Turner, har lämnat Los Angeles för Miami. Men först sålde de sitt lyxiga hem med nio sovrum, elva badrum och partyhus.

Joe Jonas från Disney Channel och pojkbandet Jonas Brothers och skådespelerskan Sophie Turner, känd från tv-serien “Game of thrones” gifte sig 2019, och har sen dess varit högvilt för paparazzis. Sedan de fick dottern Willa 2020 har de om möjligt blivit ännu mer intressanta för skvallerpressen.

Samma år som de gifte sig köpte de ett hus i Encino, Los Angeles, för 123 miljoner kronor. Nu har paret precis sålt huset, detta enligt toptenrealestatedeals.

Den nya ägaren får ett två år gammalt hus på 1 400 kvadratmeter med öppen planlösning. På insidan finns nio sovrum, elva badrum, matsal med angränsande vinkällare (praktiskt nog), en bar, ett kontor, flera vardagsrum, stort kök med en extra lång köksö, en hemmabio, spa med bastu och ett gym. Hallen är så stor att där fick Joe plats med sin flygel.

På övervåningen hade paret sin stora master-suite där det finns en öppen spis, plats för soffa och bord, och på utsidan ligger en balkong för en morgonkaffe eller en drink. Flera av husets sovrum har egen balkong för utomhusmys.

LÄS MER: Robbie Willams säljer sitt hus i England

Partyhus på tomten

Till husets master-suite finns en walk-in-closet och ett stort badrum med badkar och sittmöbler ifall man kanske blir trött när man borstar tänderna. Fyra öppna spisar varav en på utsidan ingick också i priset.

På utsidan ligger en insynsskyddad trädgård med pool, en puttinggreen och en filmprojektor för mysiga filmkvällar utomhus, samt ett utomhuskök. Vill man inte sitta på sin balkong kan man ligga och sola vid poolen eller sitta på en av flera uteplatser i trädgården.

I trädgården ligger även ett tvåvåningshus som är ett gästhus – men även värsta partyhuset. I det finns ett akvarium, en bar, ett dj-bås, discoljus, rökmaskin, en kegerator som man kan tappa upp kylda drycker ifrån och en humidor för cigarrer.

Till huset finns även ett garage med plats för fyra bilar.

De hade hoppats få runt 147 miljoner kronor för huset, men det såldes för drygt 133 miljoner kronor. Så en liten vinst blev det.

Joe Jonas och Sophie Turner har redan hittat ett nytt hem i Miami. Den här gången har de satsat på en mindre hem på strax under 1 000 kvadratmeter och med tre sovrum. För det betalade de 96 miljoner kronor.

LÄS MER: Leonardo DiCaprio köpte Modern Family-stjärnans hus

LÄS MER: Jerry Seinfeld säljer sitt vinterhus

LÄS MER: Jon Bon Jovis hem säljs

LÄS MER: Kändisarnas plastikkirurg ”rear”ut sitt hus i Bel Air

LÄS MER: Huset från filmerna "Gudfadern" och "Bodyguard" är till salu

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.