Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/10

Hyllningen till ex-frun sprids

Gunhild och Petter Stordalen har varit gifta sedan sommaren 2010. Innan dess var han gift med Ingrid Bird Haug Stordalen - och de förblev goda vänner efter skilsmässan. Nu sprids ett kärleksfullt inlägg från hans nuvarande fru - där hon hyllar ex-frun.

Hotellkungen Petter Stordalen var gift med Ingrid Bird Haug Stordalen i 17 år innan de gick skilda vägar 2003.

De förra makarna har dock varit väldigt öppna med att de är goda vänner även efter separationen – något som också Petter Stordalens nuvarande hustru, Gunhild Stordalen, kommit att bli.

Petter och Gunhild Stordalen gifte sig den 12 juni 2010 på Le Palais Nanaskar utanför Marrakech i Marocko.

"Utan Ingrid hade det aldrig gått"

– Hon är oerhört viktig för barnen, och utan Ingrid hade det aldrig gått. Att ha en nära och god relation med Ingrid har varit obeskrivligt viktigt, har Gunhild Stordalen tidigare sagt om sin vänskap till ex-frun.

"Du är ett föredöme"

Igår publicerade Gunhild Stordalen ett foto på sin Instagram tillsammans med sin makes ex-fru, som nu blivit hyllad i sociala medier.

 

 

”Att vara ex-fru och fru kanske inte är den bästa utgångspunkten, men oväntade vänskaper är de bästa. Ingrid Stordalen, du är verkligen fantastisk” skriver Gunhild under bilden.

Bilden har på väldigt kort tid fått flera tusen likes och kommentarer och många berömmer henne för att vara ett föredöme och att hennes inlägg på många sätt ger perspektiv på livet. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.