Hon pekas ut som giftmördaren

Kim Jong-Uns halvbror mördades på en flygplats i måndags. Nu har en misstänkt kvinna med LOL-t-shirt fångats på bild.

ANNONS
|

Det var i måndags som Kim Jong-Nam, halvbror till nordkoreanska diktatorn Kim Jong-Un, mördades öppet påKuala Lumpur International Airport i Malaysia. Han stacks ner med två giftsprutor ochSydkoreas underrättelseorgan misstänker att två kvinnor, som efter attacken försvann i en taxi, ligger bakom dådet. Mordet sägs ha varit planerat under lång tid i Nordkorea.Kvinnorna trosha blivit anlitade av Kim Jong-Un för att utföra mordet.

Fastnat på övervakningskamera

Nu kan bilder från en övervakningskamera ha avslöjat vem som mördade Kim Jong-Nam, skriver The Guardian. Suddiga bilder visar en kvinna som bär en t-shirt med texten "LOL" och som inväntar en taxi på Kuala Lumpur International Airport.

ANNONS

Kim Jong-Nam har tidigare kallat sin brors regim för ett "skämt". Han avled i måndags på väg till sjukhus. Polisen ska undersöka övervakningsbilderna för att komma fram till vad som egentligen hände.

En gripen

En av kvinnorna har nu gripits misstänkt för mordet, rapporterar Reuters. Den gripna kvinnan kommer ifrån Burma. Det framgår inte om det är samma kvinna som fastnat på bild.

ANNONS