Harry och Meghan i ”katastrofal” biljakt med paparazzis

Prins Harry och hans fru Meghan har varit med om en ”katastrofal biljakt” där de jagats av skvallerfotografer, uppger parets talesperson. Biljakten ska ha ägt rum efter att det skandalomsusade kungligheterna varit med om en prisceremoni i New York, rapporterar Reuters.

ANNONS
|

Det var under tisdagen som händelsen inträffade där Storbritanniens prins Harry och hans fru Meghan precis hade lämnat en prisceremoni de deltagit i, där Meghan hade hedrats för sitt arbete för kvinnor. Då hade paparazzi-fotografer försökt fota dem, vilket gjort att en jakt efter det skandalomsusade paret påbörjades.

Enligt prinsparets talesperson inleddes en biljakt av fotograferna som var nära på att spåra ut. Reuters rapporterar om att paret, tillsammans med Meghans mamma, hamnade i ”en nästan katastrofal biljakt”.

”I går kväll har hertigen och hertiginnan av Sussex och Ms Ragland (Meghans mamma) varit involverad i en nästan katastrofal biljakt tack vare en grupp högst aggressiva paparazzifotografer”, uppger prins Harrys talesperson i onsdagens uttalande.

ANNONS

Körde nästan på polis

Kungligheterna ska ha färdats i en taxi, uppger Reuters, och hänvisar till bilder från sociala medier.

”Detta ändlösa förföljandet, som varade över två timmar, slutade nästan flera gånger i en kollision med andra förare på vägen, med fotgängare och två polisofficerare,” fortsätter talespersonens uttalande.

Prinsparet är vida omskrivet av skvallerpressen och var en av anledningarna till att de lämnade sina kungliga uppdrag i Storbritannien 2020. Numera bor Harry och Meghan i USA för att slippa exponeras för allt för mycket press från media.

”Medan att vara en offentlig person kommer med ett visst intresse från offentligheten, borde det aldrig komma på bekostnad av någons säkerhet, ” fortsätter uttalandet enligt BBC.

LÄS MER:Här är Storbritanniens nya drottning

LÄS MER:Ebba Kleberg von Sydow: Kungahusen du måste följa

LÄS MER:Harry kommer till kröningen – men inte Meghan

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS