Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

1/8

Hör pojkbandsskriket när Trump hoppar fram

Skolbarnen trodde de skulle få en vanlig guidad tur i Vita huset. Men plötsligt hoppade Trump fram och orsakade rena rama pojkbandshysterin.

Det där speciella ljudet av rusiga, gälla, decibelmaxade, minderåriga röster. Ofta är det pojkband som väcker den reaktionen, men genom att hoppa fram som från ingenstans lyckades USA:s president Donald Trump klämma samma ljud ur en klunga barn som var på guidad tur i Vita huset, rapporterar USA Today.

LÄS ÄVEN: Här är ögonblicken som formade Donald Trump

Öppnar igen

I dag är första gången som Vita huset är öppet för allmänheten sedan Trump tillträdde som president. Uppemot 100 personer hade samlats i ett av rummen på 1600 Pennsylvania Avenue när presidenten hoppade fram från sitt gömställe. Han fortsatte med att uppmuntra en av besökarna till att komma närmare, varpå 10-årige skoleleven Jack Cornish fick en kram av presidenten. 

– Jobba hårt, allihopa, jobba hårt, sa Trump till barnen.

Melania Trump har i ett pressmeddelande uttryckt sin glädje inför att Vita huset öppnas för besökare igen med orden: "Vita huset är en anmärkningsvärd och historisk plats och vi är exalterade över att få visa dess skönhet och historia".

Vita huset tar enligt Melania Trumps uttalande emot hundratusentals gäster årligen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.