Här bryter sig björnen in i bilen

Invånare i New Hampshire i USA har under en tid varit utsatta för en rad bilinbrott. Nu har den något udda inbrottstjuven fångats på film.

ANNONS
|

En rad bilinbrott i New Hampshire i USA har förblivit ouppklarade, fram tills nu. En övervakningsfilm avslöjar vem som troligtvis ligger bakom brotten. Den något oväntade tjuven visade sig vara en svartbjörn.

LÄS MER:Prins anklagas för att ha skjutit ihjäl Rumäniens största björn

LÄS MER:Kvinna rastade sina hundar – dödades i björnattack

I filmen syns den ludna förbrytaren vant öppna dörren till en pickup innan den klättrar upp i förarsätet i jakt på föda. Björnen har under sina inbrott orsakat stor skada på fordonen och nu uppmanar polisen invånarna att inte lämna någon mat i bilarna för att undvika att tjuven gör sig påmind igen.

Polisen misstänker att det är en återfallsförbrytare de har att göra med och att de inte blivit utsatta för en björnliga. Men än så länge går förbrytaren på fri fot.

ANNONS

LÄS MER:Uppmaningen: Rösta på parkens tjockaste björn

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS