Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Här är hemligheten bakom Trumps hår

Världens mest omdiskuterade hår. Nu avslöjas hemligheten av Trumps privata doktor.

President Donald Trumps hår har länge varit en världsnackis. Nu har hans privata läkare sedan 36 år, Doktor Harold N. Bornstein, avslöjat i en intervju i New York Times att president Trump äter medicin för förhindra sitt håravfall. Behandlingen är något doktor Bornstein egentligen inte fick kommentera enligt Vita Huset. 

Det har vuxit stor nyfikenhet och uppståndelse kring preparatet Donald Trump ryktas äta dagligen för att behålla sitt hår. Läkemedlet ska även påverka både sexlust och humör.

Hemligheten bakom Trumps hår. Se klippet här:

 

 


Det finns till och med ett Twitterkonto tillägnad den omåttligt diskuterade frisyren.

Läkemedlet Propecia

Medicinen kallas Propecia och är en vanligt förekommande behandling för manligt håravfall. Propecia intas i pillerform, en om dagen. Läkemedlet ska vara bättre på att stoppa håravfall än att få tillbaka det hår som redan gått förlorat. 

"Han har allt sitt hår"

Doktor Bornstein säger att även han själv äter medicinen för att behålla sitt eget axellånga hår. 
- Han har allt sitt hår. Jag har hela mitt hår, säger doktorn. 

Harold N. Bornstein har varit Donald Trumps privata läkare sedan 1980-talet men säger att han inte haft någon kontakt med Trump sedan han svors in som USA:s president. Han berättar också att ingen från Vita Huset har försökt kontakta honom för att få Donald Trumps journaler som han hållit de senaste 36 åren.

 

 

 

Vågar inte fråga

Genom åren, innan Donald Trump klev in i Vita Huset, har medierna varit flitiga med att fråga och spekulera kring det omdiskuterade håret. Programledare och reportrar har till och med fått lov att känna på Trumps hår i olika TV-program och intervjuer. Men numera är det ingen som vågar fråga presidenten om hans hår. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.