Flygplan i lågor efter krasch i USA – alla överlevde

Ett flygplan har kraschat vid en flygplats i Houston, Texas i USA. Planet ska ha fått problem vid avfärd, kört genom ett stängsel och fattat eld på ett fält. Alla ombord överlevde kraschen.
– En passagerare säger sig ha drabbats av ryggsmärtor, meddelar Trey Duhon, domare och politiker i Waller County, i ett inlägg på Facebook.

ANNONS
|

Olyckan inträffade vid tiotiden på tisdagsmorgonen, lokal tid, när det knappt 40 meter långa planet skulle lyfta från Houston Executive Airport, rapporterar flera amerikanska medier.

Man ska dock inte ha lyckats lyfta, utan i stället fortsatt färden på marken, korsat en väg och kört igenom ett stängsel. Till slut har flygplanet hamnat på ett fält strax norr om flygfältet.

Passagerare och besättning fick evakueras från planet, som vid det laget stod i lågor och såg ut att ha drabbats av omfattande skador.

Alla de drygt 20 personer som befann sig ombord ska dock ha klarat sig utan allvarliga skador. Samtliga ska ha tagit sig ut ur planet på ett säkert sätt, och en person klagade på ryggsmärtor. De övriga ska ha tagit sig ur planet helt oskadda.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS