Fem döda barn hittade i Tyskland

I den tyska staden Solingen har fem barn hittats döda, skriver flera tyska medier. ”Jag är chockad och djupt gripen”, skriver borgmästare Tim Kurzbach i ett uttalande

ANNONS
|

Polisen ska ha bekräftat dödsfallen till tyska nyhetsbyrån DPA.

Barnen har hittats i ett lägenhetshus, rapporterar tyska tidningen Bild.

Staden Solingen ligger i västra Tyskland, strax öster om Düsseldorf och omständigheterna kring dödsfallen är i nuläget oklara i övrigt.

– Ingenting kan sägas om dödsorsaken, undersökningen pågår fortfarande, säger en talesperson för polisen till tidningen Bild.

Barnen uppges vara mellan ett och åtta år.

Omkring 40 poliser deltar i utredningen.

”Jag är chockad och djupt gripen av nyheten att fem döda barn har hittats i vår stad. Jag sörjer dessa fem liv. Och mina kondoleanser går till alla som står barnen och familjen nära", skriver borgmästare Tim Kurzbach i ett uttalande enligt Bild.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS