Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/6

Får oväntat besök - mitt i livesändning

När professorn Robert Kelly skulle vara med i en tv-intervju hos BBC News blev han plötsligt avbruten - av hans två barn, som också ville vara med i tv-rutan.

Under fredagen gjorde professor Robert Kelly en livesänd intervju med BBC News om den politiska krisen i Sydkorea. I takt med att han förklarade läget i regionen öppnades dörren bakom honom och in kommer en liten flicka in, skriver BBC News.

Nyhetsankaret på BBC News, James Mendez, ser det hela bakom professorn på skärmen och säger; "Jag tror att ett av dina barn just kom in".

Se klippet här:

 

Flickan kommer fram till sin pappa och tittar in i kameran och några sekunder senare dyker ett till barn upp - en bebis i en gåstol. 

Mamman räddar situationen

Det hinner gå några sekunder till innan mamman upptäcker att barnen har försvunnit och tagit sig in till rummet där intervjun sker. Då stormar hon in i rummet för att få ut dem när sändningen är i full gång. Professorn ler och pausar intervjun ett par gånger under i sändningen på grund av barnen men fullföljde den så fort barnen hade lämnat rummet. 

Klippet där barnen invaderar pappans intervju har fått en enorm spridning på sociala medier. 

 

 
 

 

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.