Clinton fick värmeslag - lämnade 9/11-ceremonin

Hillary Clinton uppges ha lämnat 11 september-minnesceremonin innan den avslutats. Enligt hennes stab är anledningen till att hon lämnade att hon ska ha fått värmeslag.

ANNONS
|

Det blev stor uppståndelse i sociala medier under söndagen när Clinton lämnade 11 septemberceremonin i förtid.Offrens namn höll fortfarande på att läsas upp när hon lämnade platsen. Detta enligt breakingnews.com.

En del medier rapporterar att Clinton skulle ha lämnat på grund av något slags medicinskt tillstånd. Något som bekräftades av hennes stab efter en stund av vilda spekulationer på nätet. Så här stod det i ett uttalande av hennes talesperson Nick Merrill:

Uttalandet spreds snabbt via sociala medier:

Clinton: "Jag mår toppen"

Efter att ha vilat ut i dottern Chelseas lägenhet på Manhattan, åkte Clinton hem till Chappaqua norr om New York, enligt företrädare för hennes valkampanj.

ANNONS

–Jag mår toppen, meddelade Clinton i ett offentligt uttalande en stund efter atthon drabbats av värmeslaget.

Händelsen gör att Clintons hälsa åter hamnat i fokus. Hennes rival, den republikanske presidentkandidaten Donald Trump, har tidigare antytt att hon är sjuklig och att det är ett av skälen till att han anser att hon är olämplig att bli USA:s president.

Drabbats av lunginflammation

Clintons läkare meddelade senare enligt flera medier att Hillary Clinton i fredags ska ha blivt diagnostiserad för lunginflammation och att hon gick på antibiotika. Under cermonin ska hon enligt läkaren ha drabbats av värmeslag och vätskebrist.

Fox News hänvisade till poliskälla

Reportern Rick Leventhalpå Fox News avlade en rapport i sändning om att Clinton misstänks ha förts till sjukhus. Enligt uppgifter till honom ska hon ha svimmat och tappat en sko, innan hon fördes bort.

Watch the latest video at video.foxnews.com

–Enligt en polis lämnadeHillary Clinton precis 11 september-ceremoninpå grund av ett medicinskt tillstånd, hon såg ut att svimma på väg in i fordonet och fick hjälp av säkerhetsvakter, skrev Rick Leventhal på Twitter.

Nu sprids Fox News sändning i sociala medier. Nyheten sprids flitigt utanför USA också. Så här lät det i Fox News sändning:

Fox News är ett etableratpro-Donald Trump-media.

ANNONS