Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/29

Brooke Shields har sålt sitt hus i Pacific Palisades

LYXHUSET: Skådespelaren Brooke Shields, som är mest känd från den klassiska filmen ”Den blå lagunen”, har sålt sitt hus i kändistäta Pacific Palisades. Köpare var en annan skådespelare.

Amerikanska skådespelaren Brooke Shields som setts i bland annat den klassiska filmen ”Den blå lagunen” från 1980, har nyligen sålt sitt hus i kändistäta Pacific Palisades. Huset köpte hon för 25 år sedan när hon var gift med tennisspelaren Andre Agassi, priset var då cirka 25 miljoner kronor.

På senare år har hon haft det uthyrt möblerat för mellan 240 000 och 335 000 kronor, per månad. Några av hyresgästerna var det före detta paret Ben Affleck och Jennifer Garner, som hyrde det när deras hus i närheten renoverades.

Brooke Shields hus är på 500 kvadratmeter fördelade på tre våningar och med fem sovrum och sex badrum.

På huvudvåningen ligger ett ljust kök med en stor köksö, en liten frukostbar, och rostfria vitvaror. Köket har utsikt över natur och berg precis som flera av rummen i huset. På samma våning ligger ett vardagsrum med öppen spis och matplats. Runt en stor del av våningen löper en skuggig terrass runt fastigheten för trevliga stunder i sol och skugga.

Bastu, pool och bubbelpool

Den översta våningen rymmer det stora sovrummet med tillhörande vardagsrum med öppen spis, ett kontor, och en platsbyggd walk-in-closet, och ett omklädningsrum. Ett stort vitt badrum ligger på samma våning och det har plats för två tvättställ, badkar, tv, öppen spis, mindre soffa och en väl tilltagen dusch. Intill ligger också en mindre bastu och på utsidan finns en balkong.

På den nedre våningen ligger de fyra andra sovrummen, tillsammans med en mindre bar, ett mediarum och ett spelrum.

På baksidan av huset ligger en blommande och grön trädgård i olika etage med ett stort trädäck som badar i sol, och som har plats för mycket utemöbler och en grill. Där är också byggt en mindre pool med ett mindre soldäck och en bubbelpool.

Nu är hela härligheten i Pacific Palisades såld, och köpare är skådespelaren Sam Page och hans fru Cassidy Elliot. Han är känd från bland annat tv-serier som ”Mad Men”, ”Desperate Housewives”, ”House of Cards” och ”Gossip Girl”. Priset de fick betala var cirka 73 miljoner kronor vilket var nästan sex miljoner kronor mindre än utgångspriset.

Vill de nya ägarna frottera sig med likasinnade så är området populärt bland andra kändisar som har bott och fortfarande bor i området. Bland annat Steven Spielberg, Tom Hanks och Rita Wilson, Whoopi Goldberg, Matt Damon, Michelle Pfeiffer och Dennis Quaid.

LÄS MER: Kat Von D säljer sitt unika hus i LA

LÄS MER: Nybyggda ”The One Bel Air” har 49 badrum och nattklubb

LÄS MER: Här bodde Pitt och Aniston som gifta - nu säljs det

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.