Brandexplosion i London – hus har kollapsat

Ett radhus har kollapsat efter en brandexplosion i Croydon i södra London under måndagsmorgonen. Fyra personer har räddats ur huset, men ett av barnen dog, skriver Sky News.

ANNONS
|

Larmet om branden i ett bostadshus i Croydon kom in till räddningstjänsten strax efter klockan sju, lokal tid, på måndagsmorgonen.

Sex brandbilar och ett 40-tal brandmän larmades till platsen. Enligt uppgifter från platsen brann det kraftigt och fastigheten hade kollapsat efter en explosion.

Richard Welch, vid Londons räddningstjänst, berättar för tidningen att fyra personer har räddats ur rasmassorna. Till en början saknades ett barn som misstänktes kunna finnas kvar i huset.

På eftermiddagen meddelade räddningstjänsten att barnet hittats och dödförklarats på platsen.

Omkring 40 personer evakuerades ur byggnaden i samband med branden. Vad som orsakade branden och explosionen är oklart.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS