Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Polisavspärrningar utanför nattklubben i Little Rock, Arkansas där 17 personer skottskadades under en konsert natten till lördag, lokal tid. Bild: AP

25 skjutna på nattklubb i USA

Minst 25 personer har skjutits på en nattklubb i Little Rock, Arkansas. Minst en person är allvarligt skadad och flera skadades i tumultet som uppstod efter skottlossningen.

Polisen i Little Rock, Arkansas meddelar att minst 25 personer skjutits på en nattklubb natten till lördag, lokal tid. Polisen i Little Rock skriver på Twitter att det inte verkar röra sig om "en terrorrelaterad händelse", utan om någon form av bråk under en konsert.

Minst en allvarligt skadad

Det exakta skadeläget för de skjutna var under natten oklart, men enligt ABC News skadades minst en allvarligt skadad. Tillståndet för de övriga är enligt nyhetskanalen ej livshotande. Flera personer uppges också ha skadats då de blivit nedtrampade i tumultet som uppstod efter skottlossningen. Vid 13.30-tiden svensk tid gick polisen i Little Rock ut med att alla överlevt, och att tillståndet för den person som skadats allvarligt nu nedgraderats till allvarligt, men stabilt.
 


Just nu har polisen i Little Rock ingen misstänkt gärningsperson. Gärningspersonen ska ha flytt från klubben i bil.

 

Videoklippet nedan uppges visa ögonblicket då skottlossningen utbryter.

 

Nattklubben ligger i centrala Little Rock och enligt vittnesuppgifter ska skottlossningen ha ägt rum på klubbens övervåning.

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.