En 12-årig flicka hölls fången i en husvagn i USA men lyckades fly efter att hon tuggat igenom de slipsar som höll henne bunden.
En 12-årig flicka hölls fången i en husvagn i USA men lyckades fly efter att hon tuggat igenom de slipsar som höll henne bunden. Bild: Jose Luis Magana

12-årig flicka hölls fången i hem med styckade kvarlevor

En 37-årig man har gripits i USA och misstänks ha hållit en 12-årig flicka fången tillsammans med de styckade kvarlevorna av hennes mor och bror. Flickan lyckades fly och hyllas nu som en ”hjälte” av polisen.

ANNONS

Myndigheterna i Tallapoosa, Alabama misstänker att den 37-åriga mannen tog en 12-åriga flicka till fånga den 24 juli, ungefär samtidigt som han dödade hennes mor och bror, vilket Sky News rapporterar.

Flickan ska ha blivit överfallen av 37-åringen och påtvingad alkohol av mannen för att hållas i en dvala, enligt myndigheternas rättshandlingar. Man tror även att hon har hållits fastbunden på en säng inne i en husbil i runt en veckas tid.

I måndags lyckades flickan fly från husbilen efter att ha tuggat igenom de slipsar som använts för att binda fast henne på sängen, vilket fick hennes tandställning att lossna från tänderna. Flickan upptäcktes senare på en landsväg av en bilist, som stannade och ringde räddningstjänsten.

ANNONS

Nu hyllas hon som en ”hjälte” av räddningstjänsten efter vad hon tvingats genomleva.

Bodde tillsammans i husvagn

Enligt myndigheterna ska den misstänkta mannen ha bott ihop med den döda 29-åriga kvinnan och hennes två barn: en 14-årig son och den 12-åriga dottern.

– De var pojkvän och flickvän, säger Tallapoosa County sheriffen Jimmy Abbett.

Myndigheterna uppger att kvinnan kvävts ihjäl medan den 14-åriga pojken slagits ihjäl. Mannen misstänks även ha styckat kropparna för att undanhålla bevis. Deras kvarlevor hittades senare inne i husvagnen, uppger USA Today.

37-åringen åtalas nu för kidnappning och två fall av mord.

Den döda kvinnan och hennes två barn reste till USA från Mexiko år 2017 och hade begärt asyl i USA, men deras ansökning hade ännu inte godkänts.

LÄS MER:Kidnappad tonåring räddad – med hjälp av handsignal

LÄS MER:Make till kvinna som kedjats gripen i Kina

LÄS MER:Kidnappad återser sin familj efter 33 år

LÄS MER:Man blev skendränkt och kidnappad – gängledare och terrorist dömda

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS