Voltade bilen på E6:an – sprang från platsen

En bil voltade på E6:an, i höjd med Stora Höga i Stenungsunds kommun, på söndagsmorgonen. Sedan sprang föraren från platsen.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom strax innan klockan 09 på söndagsmorgonen och såväl polis som räddningstjänst och ambulans åkte till platsen. En bil hade då voltat och låg på taket i diket bredvid motorvägen. Enligt initiala uppgifter till polisen ska bilens förare ha sprungit från platsen strax efter olyckan inträffat.

– En person har avvikit från platsen, men varför vet vi inte. Vi är angelägna om att hitta honom, eftersom han lämnat en voltad bil och därför också kan vara skadad, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst.

Fem minuter över nio flöt trafiken på som vanligt i båda färdriktningarna och bärgare var på väg till platsen.

ANNONS

Vid 10 meddelar polisen att bilen är bärgad och tio i två på söndagen var också föraren återfunnen. Mannen, som är i 20-årsåldern, hade sprungit hem och när polisen kom till bostaden medgav han att han kört bilen.

Mannen har inte fått några fysiska skador i samband med trafikolyckan, uppger polisen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS