Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Våldsam man pepparsprejades av polis

En man betedde sig hotfullt mot både privatpersoner och ambulanspersonal i Jonsered. Mannen ska sedan ha slagit på flera bilar men någon form av tillhygge. När polis kom till platsen sprejade de honom med pepparsprej.

ANNONS
|

Det var vid 14-tiden under onsdagen som ambulans larmades till Jonsered efter att flera personer sett en man som låg ner på marken. Men när ambulanspersonal kom fram till platsen var mannen hotfullt mot dem och någon form av bråk uppstod.

– Inringare ringde och sa att han ena stunden låg på marken och var livlös, sedan var han aggressiv, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region Väst.

Ambulanspersonalen tvingas trycka på nödlarm och polis kallades till platsen. Mannen började då slå på flera bilar som stod parkerade i närheten med någon form av tillhygge.

– Han gjorde skadegörelse på fyra, fem bilar. Polisen kom dit och fick spreja honom med pepparsprej och lägga handfängsel på honom, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Mannen omhändertogs av polis och misstänks nu för narkotikabrott och skadegörelse.

Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS