Två knivskadade på gym i Borås

Två män har skadats i ett knivbråk på ett gym i Borås. Polisen arbetar just nu med att utreda händelsen.

ANNONS
|

Polisen larmades vid 16.30 till ett gym i Borås – enligt den första uppgiften skulle en man ha knivskadats i ett bråk på platsen. När polisen väl kom till gymmet hade den skadade mannen dock ha åkt därifrån.

En stund senare dök dock två män, med knivskador, upp på akuten vid Borås sjukhus. En med lindriga skador och en med lite svårare, enligt polisrapporten.

Förundersökning påbörjad

Polisen misstänker att de båda männen var samma personer som varit inblandade i bråket på gymmet – och att de ska ha blivit knivskurna av två andra, okända, män. Nu ska bakgrunden till gym-konflikten utredas.

– Vi får se om de skadade männen vill prata med oss – med tanke på att de själva avvek från platsen innan patrullen kommit, kan man tänka sig att de kanske är avogt inställda till att prata med polisen, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS

En förundersökning. med rubricering grov misshandel i två fall, har nu påbörjats.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS