Två hittade döda i bostad – polisen utreder mord

Två personer, en man och en kvinna, har hittats döda i en bostad utanför Töreboda under natten. Polisen har inlett en förundersökning gällande misstänkt mord.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan 04 under natten till söndagen som en man och en kvinna hittades döda i en villa utanför Töreboda.

– Polis anträffade dem avlidna i bostaden när vi kom dit. Vi fick ett larm om att åka till bostaden då anträffades personerna avlidna där, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson i region Väst.

I vilket ärende polisen larmades till bostaden vill man inte gå in på i nuläget.

Enligt polisen råder det oklara omständigheter kring händelsen. Platsen har spärrats av och kriminaltekniker finns på plats.

– Vi har inlett en förundersökning om mord för att utreda vad som hänt. Det finns däremot i nuläget inga tecken på att någon utomstående person varit på platsen, säger Jenny Widén.

ANNONS

Hon beskriver de båda döda som äldre vuxna. Båda två ska ha varit bosatta i villan.

– Det finns en relation mellan dem, säger Jenny Widén.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS