Två gäng slogs på McDonalds

Vid 02-tiden natten till onsdag drabbade två gäng samman på McDonalds på Överby i Trollhättan. Runt 30 personer ska ha varit inblandade i bråket. Inredning och flera bilar blev förstörda.

ANNONS
LocationÖverby||

Det var vid 02-tiden som polisen fick larm om ett stort bråk på den nattöppna restaurangen på Överby.

– Det var två grupperingar som drabbade samman. Vi är osäkra på om bråket började inne i restaurangen eller utanför. Det är i nuläget svårt att få en samlad bild av det hela, säger Gittan Petersson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Enligt uppgifter kan det ha varit ett 30-tal personer som var inblandade i bråket.

– De angrep inte bara varandra utan även inredningen inne i restaurangen och bilar som stod utanför kom till skada. Det var jättestökigt och turbulent och det kastades saker mot varandra.

ANNONS

När polisen kom till platsen var bråket över. Polisen kontrollerade personer som stod i närheten.

– Det finns i nuläget ingen frihetsberövad eller misstänkt. Vi ska under dagen försöka få in uppgifter som kan leda fram till något. Bland annat ska vittnesförhör hållas.

Inga personer ska ha kommit till skada, vad man vet just nu. Man vet heller inte varför bråket uppstod.

– Det var en jobbig situation för personalen på restaurangen – mycket obehaglig, säger Gittan Petersson.

Brottsrubriceringen är i nuläget skadegörelse och ofredande.

Har någon sett eller hört något som kan vara av intresse för polisen – ring 114 14.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS