Storbråk i Borås – flera till sjukhus med knivskador

Ett 20-tal personer ska ha varit inblandade i ett bråk i Borås under måndagskvällen. Minst två personer har blivit skadade och blivit avförda till sjukhus.
– Vi försöker få reda på vad som har hänt och i vilken ordning, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

ANNONS
|

Strax efter klockan 19 på måndagskvällen larmades polisen till Norrby Tvärgata i Borås. Enligt vittnen ska det ha pågått ett bråk mellan ett 20-tal ungdomar. När polisen kom till platsen fann man två personer med skador som troligen tillkommit med hjälp av kniv.

– Det är en yngre kille med en knivskada i bröstet som är förd till sjukhus, säger Stefan Gustafsson.

Personen som fick knivskadan i bröstet är enligt polisen i 15-årsåldern.

Den andra personen som polisen fann på platsen har fått skador på handen eller armen och fördes först till sjukhus men blev senare medtagen till förhör.

ANNONS

Strax innan klockan 22 anträffades ytterligare två personer på sjukhuset med knivskador. Dessa är troligen kopplade till händelsen men det finns ännu ingen uppgift om omfattningen på dessa skador.

Ingen av personerna som polisen vet kommit till skada har några livshotande skador.

Platsen är nu avspärrad för teknisk undersökning och en förundersökning med brottsrubriceringen grov misshandel har inletts. Ingen person är ännu gripen i samband med händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS